Klubbens aktiviteter

Hønsedag og generalforsamling 2021

Hønsedag og generalforsamling 2021

Blev afholdt i Voervadsbro i dejlige omgivelser og dejlige forhold, og med en super god forplejning. En ganske fin tilslutning af både dyr og mennesker, men der plads til flere🙂.

Der var 18 personer og 24 dyr meldt til.

Generalforsamlingen blev afviklet, lige et lille udsnit af de vigtigste detaljer. Regnskabet viste et lille underskud. Vi vil forsøge at holde næste generalforsamling på LU 2022, i håb om at der kommer flere til det, og så vi kan få mere tid til dyrene på hønsedagen. 

Hønsedagen næste år bliver igen i Voervadsbro d 25.9. Om vi skal ha et sommerarrangement, finder den nye bestyrelse ud af, men har du en idé, så hører vi gerne fra dig. Vi vil gerne have medlemmmernes mailadr, så vi kan sende reminder ud pr mail.

Dommere som blev indstillet til LU 2022: St Tormod Eikeland Dv Holger Thomsen som reserve Mads Kynde

 Bjarne Frandsen og Jens Berg ønskede ikke genvalg til bestyrelsen, så der skulle findes 2 nye, Tak for deres indsats. De nye blev Mads Kynde og Søren Mikkelsen. 

Som suppleanter blev Kurt Primdahl og Finn B Andersen valgt.

Vores ordinære generalforsamling og hønsedag er veloverstået for denne gang. Der kommer et lidt mere fyldigt referat, lidt senere, men her de store "træk" fra dagen.

Endnu en hønsedag og generalforsamling er overstået, i fantastisk gode omgivelser.
Lene og
Jens Berg
i Voervadsbro havde indvilget i at huse os denne gang. Det kan nemt blive en vane, for vi havde da super forhold til vores arrangement.
Generalforsamlingen forløb stille og rolig. Regnskabet udviste et forventet underskud på ca. 1900 kr., både formandens beretning og regnskabet blev godkendt. Til bestyrelsen, blev
Daniel Hyldig Andersen
genvalgt, som suppleanter var der genvalg til Jens Berg og Finn B. Andersen. Som revisor blev Søren Eskerod nyvalgt og Finn B. Andersen genvalgt.
Til hønsedagen var en af vore kontaktdommere Hartvig Øvlisen, blevet indkaldt, til at bedømme de store N H, da to af vores specialdommere havde meldt afbud. Den tredje af specialdommerne
Mads Kynde Jensen
bedømte de fremmødte dværge.
Vi havde mange gode diskutioner under gennemgangen, bl.a. en om at der fremover skal trækkes for evt. sorte fjerribbe, især i vinger.
Mads Kynde Jensen, Pia Rauff Andersen og 8 andre
3 kommentarer
Synes godt om
Kommenter

Igen i år var Mads, der var dommer


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 21:03

4 stk New Hampshire hønniker sælges, som havehøns. 150kr stk.
9510 Arden. Sms 28115177. Mvh Pia

...
08.06 | 20:28

Hej DNHK, har hørt rigtig godt om NHs temperament og kunne godt bruge et par som god og rolig prægning/føring for mine 2 17-ugers. æglægning intet krav. vh

...
12.05 | 21:33

Hej en her som kan hjælpe vil gerne købe 5 rød/brune New Hampshire i stor lige begyndt eller nær æglægning kommer fra Horsens

...
11.05 | 22:28

Hej,
Jeg søger 1 hane og 4 høner i racen New Hampsire stor race.
Jeg bor i Ribe området, men kører gerne efter dem.
Er der nogen der kan hjælpe? Mobil 52183583

...
Du kan lide denne side