Klubbens aktiviteter

Invitation til SOMMERTRÆF

                      2020      

Igen i år vil vi/bestyrelsen gerne samle så mange af jer som muligt, til vores sommertræf. Denne gang mødes vi hos Dorthe og Jens Rask, Sportsvej 9, Sall, 8450 Hammel, SØNDAG d. 14. juni 2020 kl. 10.00.  Jens har indtil flere forskellige hønseracer, bl.a. lidt New Hampshire dværge, i fin kvalitet. Efter formiddagskaffen, vil der blive arrangeret en lille rundtur i det smukke område. Hvor vi også finder et sted, hvor vi kan spise vores medbragte frokost, (med tag over hovedet). Før rundturen, vil alle chaufførerne få udleveret adresse sedler, til de steder vi skal besøge, så skulle der ikke være så stor risiko for at vi bliver væk for hinanden.

Som nævnt, og som tidligere år, må vi selv medbringe frokosten, for- og eftermiddagskaffen får vi sponseret undervejs.

Vi håber at se rigtig mange denne gang. Så tag familien med, det bliver hyggeligt. Hvis ikke vi kan samle mindst 12 deltagere i alt, ser vi os nødsaget til at aflyse. HUSK DERFOR TILMELDING senest tirsdag 9. juni, til Jørgen Riis Hansen, tlf. 2074 1527, eller på mail: riishansen@live.dk

SÆT X i kalenderen allerede nu. 

VI FORVENTER: AT VI GENNEMFØRER, MED DE FORHOLDSREGLER SOM CORONA SITUATIONEN PÅBYDER 

"Familie" billedet fra årets sommertræf 2016

      
Også de hvide dværge plejer at være med.


Referat fra hønsedag og generalforsamling 28.09.2019 i Brande

Efter formiddagskaffen, blev dagens dommer Mads Kynde sat i arbejde, med at bedømme de medbragte dyr. Imens blev der afholdt generalforsamling. Før generalforsamlingen gik i gang præsenterede formanden en fornem dirigentklokke, som Henning Christensen, Ullerslev har skænket klubben. Klokken har i første omgang været skænket til Kerteminde fjerkræklub i 1979, i anledning af deres 50års jubilæum, af Ullerslev fjerkræklub. På et eller andet tidspunkt er begge klubber blevet nedlagt, og klokken er blevet glemt, et eller andet sted i et skab formentlig. Da Henning fandt den, var den havnet i genbrugsbutikken i Kerteminde. Straks han så den og dens inskription, var han klar over at den måtte han købe. Årstallet 1979 er jo året for Dansk New Hampshire klubs stiftelse, og så i 2019 klubbens 40års jubilæum. Et sjovt sammentræf. Tak for den Henning.

            Efter formandens velkomst, til en ”rekord lille” forsamling i samtlige 40 år (8 stk.), og endnu en tak for dirigentklokken, blev Jens Berg valgt som dirigent, og fik dermed lov at indvie klokken. Jørgen Felthaus og Søren Eskerod valgtes som stemmetællere.

                Formandens beretning: Der er blevet sagt og skrevet meget omkring Europaudstillingen, jeg synes at de danske New Hampshire klarede sig ganske hæderligt. Jeg tror at mange af de store udenlandske dyr, ville have fået svært ved nå toppen, hvis det havde været danske dommere.  Det var der sikkert også nogle udlændinge, der vil sige om de danske dværg N. H. det kan dog ikke tage glæden fra mig, at det gik som det nu gjorde. 

Det har været småt med tilgang af nye medlemmer i årets løb, derimod en vis tilbagegang, så vi er herved årets udgang 69 betalende.  

Vores sommertræf blev en rigtig god dag, tak til vores værter.        

Klubbens F B gruppe, kører meget stille, der er ikke megen aktivitet, så jeg ved ikke hvad vi gør. Hjemmesiden kører derimod udmærket, med en hel del besøgende hver dag.

Vores klubblad Treklang kører også roligt derudaf, redaktøren håber fortsat på læserindlæg til hvert nr., det kniber dog stadig, hvorimod ”Stafetten” gives videre hver gang.

Det bliver spændende at se efterårets udstillinger, især vores jubilæumsudgave på L U. Husk at få tilmeldt jeres dyr rettidig, senest 24. okt. Gerne i rigelige mængder, så vi kan få en stor og flot samling N H.

Tak til Daniel og Henning for samarbejdet i årets løb, og til vore sponsorer.

           Regnskabet blev fremlagt af kassereren, og udviste et forholdsvist stort underskud, som skyldes investering i nyt udstillingsmateriel, og det blev godkendt. Kontingent forbliver uændret, 150 kr. for senior og 50 for junior. Udlændinge betaler dog 25 kr. mere.

        Indkomne forslag: Et forslag fra bestyrelsen, vedr. justering af proportionerne for vore vandrepokaler, blev vedtaget. Det mest indgribende ændring er for 5 dyrs pokalen, der fremover kaldes KLUBMESTER, og skal vindes på bedste 2,3 af samme varietet. Lige som for DM. Denne ændring træder dog først i kraft 2020. De øvrige justeringer gælder fra og med først kommende L U.

Et spørgsmål, også fra bestyrelsen, om hvad der bør gøres i forhold til vores F B gruppe, blev det foreslået at den forsøges sammenlagt med den anden N H gruppe: New Hampshire høns i Danmark. Det vil bestyrelsen så forsøge.

        Valg af dommere: Her blev der foreslået genvalg af Lejf, Holger og Mads.

        Arbejdsplan: Vores sommertræf forsøges afholdt samme weekend, som tidligere, men da der endnu ikke har meldt sig et par værter, er det uvist hvor vi skal hen.

Hønsedag og generalforsamling søndag 27. september, i Brande, endnu et år,

Så flytter vi nok til et andet område. Lidt længere imod sydøst.

        Indsættere til L U: Günther Petersen og Søren Eskerod

        Valg til bestyrelsen: På valg var Henning Christensen, som ikke ønskede genvalg, og Jørgen Riis Hansen. Her nyvalgtes Bjarne Frandsen, Holstebro og der var genvalg til Jørgen Riis Hansen. Som suppleant til bestyrelsen nyvalgtes Jens Berg, Voervadbro.

Som bilags kontrollanter genvalgtes Finn B. Andersen og Jørgen Felthaus. Der var også genvalg til Søren Eskerod, som suppleant.

        Under eventuelt, var der ingen væsentlige emner. Henning blev takket for tiden i bestyrelsen, og velkommen til Bjarne.

Herefter afsluttedes generalforsamlingen.

Refr. Henning/Jørgen

I vores "FOTOALBUM" finder du lidt billeder fra dagen. 

       


Igen i år var Mads, der var dommer

      13. - 15. december 2019 er der Landsudstilling i Herning.
Her forventer vi at kunne vise alle fire varieteter, samt have vores sædvanlige stand. Plus lidt ekstra, i anledning af jubilæet. Vi ses.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 16:07

Send mig en mail, på riishansen@live.dk Så skal jeg prøve at hjælpe dig 🤗

...
13.07 | 14:54

Jeg bor i Nivå

...
13.07 | 11:02

Det er da muligt, men hvor i landet bor du ???

...
13.07 | 09:46

Er der nogen der har 2høner og 1hane til salg

...
Du kan lide denne side