Køb og salg

PÅ SIDEN HER, KAN KLUBBENS MEDLEMMER, sætte en annonce ind (GERNE MED FOTO AF DET DU VIL SÆLGE), for køb og salg af: Rugeæg, kyllinger, voksne dyr, eller andet, der vedrører vores fælles hobby.... Er du endnu ikke medlem, men ønsker at købe New Hampshire, æg, kyllinger eller voksne dyr, er du også velkommen til at sætte din annonce ind her. +++++++++ HUSK AT SKRIVE HVOR I LANDET DU BOR, så er det nemmere for vore medlemmer at hjælpe dig. +++++++++ DET ER EN RIGTIG GOD IDE AT BESTILLE RUGEÆG/KYLLINGER ELLER VOKSNE DYR I RIGTIG GOD TID, GERNE TIDLIGT FORÅR. VORE OPDRÆTTERE HAR KUN ET BEGRÆNSET ANTAL DYR TIL SALG. .......... Annoncen vil blive slettet efter ca. 2 måneder, hvis ikke jeg får besked om det inden! Har annoncen ikke givet resultat, kan den genindsættes. HENVENDELSER TIL KLUBBEN BEDES SKREVET PÅ VORES KONTAKT SIDE, SÅ GÅR DEN DIREKTE TIL KLUBBEN, OG IKKE PÅ SIDEN HER.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Pia Rauff Andersen, d. 16-01-2019
Sælger lejlighedsvis rugeæg og måske kyllingee til foråret. Skriv evt og forhør :-)
9510
Arden
E-mail:
Skrevet af Kaj V Nielsen, d. 16-10-2018
Hej, jeg vil gerne sælge 2,8 rødbrune, store New Hampshire her fra marts måned. Herning. 23255908 Kaj V Nielsen
E-mail:
Skrevet af Poul Würtz, d. 13-07-2018
Hvem mon kan hjælpe os med ca. 10 befrugtede æg? Vi har en høne, der lagt sig til at ruge på ubefrugtede æg, og dem vil vi gerne erstatte med befrugtede New Hampshire æg. Så vi vil gerne købe og hente hurtigst muligt. Vi bor lidt syd for Skanderborg.
E-mail:
Skrevet af Bjarne Naur, d. 12-07-2018
Hej.
Jeg leder efter 15 New hampshire kyllinger. Helst på Fyn

Bh
Bjarne
E-mail:

Nyeste kommentarer

11.08 | 16:40

Jeg vil meget gerne købe 2 New Hampshire høner.
Jeg bor i 4733 Tappernøje

...
19.07 | 21:08

Hej
Det sikreste vil være at skærme reden af, indtil kyllingerne er kommet ud af æggene, og så hjælpe hele familien ned, der hvor de skal være. 😁

...
19.07 | 20:45

hej, venter kyllinger i næste uge, høne ligger på æg i et hus der er hævet op i gården, kan evt. kyllinger selv komme ned af rampen eller skal alle flyttes ned

...
09.07 | 21:16

Hej
Det er ret svært på alder at kønsbestemme, men hanerne får hurtigt lidt større kam og hagelapper, end hønerne. Det er det bedste og hurtigste tegn.

...