Generalforsaml. 2013

Generalforsamlingen er afsluttet, og frokosten er fortæret.

Referat fra generalforsamlingen Dansk New Hampshire klub søndag den 29. september 2013

 

10 fremmødte samt Jørgen og Daniel fra bestyrelsen

 

1)Efter velkomst af formanden, blev Mogens Ryberg valgt som dirigent. Mogens gennemgik dagsorden og følgende blev valgt som stemmetællere, Jørgen Felthaus og Verner Jørgensen.

 

2) Formanden havde forberedt en beretning som kom flot omkring året, som netop er gået. Formanden fortalte om den kæmpe oplevelse det var at besøge Leipzig til Europaudstillingen 2012, en ubeskrivelig oplevelse. Men når det er sagt, er der meget andet som kan gøres bedre af andre opdrættere af New Hampshire i Europa, en skuffelse og en meget uens race når man ser dyrene med danske øjne. Dog kan vi sige at de danske dyr fik en meget fornuftig/rimelig bedømmelse. På LU januar 2013 var kvaliteten, på de udstillede N H rimelig, årstiden taget i betrækning. Stadig lidt skuffende med det lave antal af dværge, men en god kvalitet trods alt. Der blev tildelt et championat til Jørgen Felthaus for hans flotte 0,1 hvide dværg New Hampshire. Tillykke med det Jørgen.

 

Vores medlems tal er i år gået 12 medlemmer tilbage og vi har kun fået 9 nye medlemmer, så en lille tilbagegang i medlemmerne, men vi er fortrøstningsfulde og håber vi kan få flere medlemmer til næste år.

 

Vores sommertræf i år, havde 25 deltagere, det er ny rekord. Hvorfor netop så mange mødte op kan vi kun gisne om, men vi tænker at det kan skyldes at træffet afholdes en søndag, hvor flere har tid og mulighed for at deltage. Vejret var med os, en fantastisk dag hvor vi så mange flotte New Hampshire, og meget andet fjerkræ.

 

Ungdyrsdagen i Sorø blev aflyst i sidste øjeblik, hvilket vi er kede af, for vores medlemmer på Sjælland, men vi er glade i dag, når vi ser medlemmer fra Sjælland tager den lange tur til Brande for at deltage i klubbens generalforsamling og hønsedag.

 

Vores hjemmeside bliver flittig brugt, siden sidste generalforsamling er der blevet klikket 82.400 gange på den, så vi må erkende at interessen for vores race er stor. Det er PT udelukket at finde overskuds dyr af store New Hampshire på Sjælland, - Jylland og Fyn følger hurtigt med. Interessen er stor og vores teori er, har man en gang haft New Hampshire, - altid New Hampshire.

 

Treklang printes stadig af Kopihuset i Sønderborg, det billigste sted vi kan finde og det fungere ganske godt. Til Treklang kunne vi godt ønske os flere indlæg fra vores medlemmer, så har du noget på hjertet så send det til os.

 

Vores kommende LU bliver spændende at se hvad bringer, når vi nu er tilbage på vores oprindelige tidspunkt og vante lokaler, - vi håber på stor fremgang og at vintervejret ikke driller.

 

Til sidst takkede formanden vores sponsorer, - vore medlemmer som bakker op om klubbens arrangementer, samt resten af bestyrelsen.

 

Der var ingen bemærkninger eller spørgsmål til formandens beretning og blev efterfølgende godkendt.

 

3) Kassereren præsenterede regnskabet, grundigt og uden bemærkninger efterfølgende. Regnskabet blev godkendt uden bemærkninger.

 

Under punktet; Fastsættelse af kontingent, blev der snakket om betalingen af kontingent for vores udenlandske medlemmer, flere idéer blev drøftet. - Det blev vedtaget at; Udenlandske medlemmer fremover skal betale 25 kr. mere i kontingent, end de danske medlemmer, på grund af de omkostninger, der er blevet ved modtagelse af udenlandske bankoverførsler. Betales kontingentet kontant på LU, vil vi dog se bort fra denne stigning.

 

4) Der var ingen indkomne forslag

 

5) Indstilling af dommere til LU 2014, valgt blev Leif Jensen og Holger B. Thomsen. Verner Jørgensen ønskede en mere jævn bedømmelse på LU i forhold til lokal bedømmelse. Følte ikke bedømmelsen på LU var retfærdig.

 

6) Arbejdsplan for kommende år.  Sommertræf 2014 afholdes på Sjælland og planlægges sammen med vores nye medlem Lone Mølgaard, vi holder fast i tidspunktet som for de tidligere år 3. weekend i juni. Det bliver så søndag den 15. juni 2014. Mere om sommertræffet som tiden nærmer sig.

Ungdyrsdagen i Sorø 2014, droppes helt.                                      

Næste års generalforsamling afholdes søndag den 28. september 2014, samme sted som i år, hos Betty og Søren, i Brande.

 

Årets indsættere på LU, igen i år Jens Peter og Günther.  

 

7) Valg af bestyrelse

 

                             Jørgen Riis Hansen, genvalgt

 

                             Günther Petersen, genvalgt

 

Valg af suppleant

 

                             Finn B. Andersen, genvalgt

 

Valg af bilags kontrollant

 

                             Jens Peter Petersen, genvalgt

 

Valg af suppleant

 

                             Jørgen Felthaus blev nyvalgt

 

8) evt…….

 

 

 

Skrevet at Daniel Hyldig Andersen

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.10 | 15:31

Jeg søger 3-4 rødbrune dværghøns til nyt hønsehold i Køge.
Venlig hilsen - Detlov

...
02.08 | 19:59

Hej,
Jeg vil gerne købe nogle høns og en hane af racen dværg new Hampshire gul-brun. Jeg bor i 4174 Jystrup

...
23.07 | 13:32

Hej :) Jeg mangler en Hane af stor race meget gerne en alder over 12 mdr.
Helst et sted på sjælland.
Mvh. Benny Arends.

...
14.05 | 23:19

Hej igen.
Du er velkommen, - så vidt jeg ved er der ingen specialklub for NH i Sverige.

...
Du kan lide denne side