Sommertræf 2014

Nogle af Lones N H

Der hygge snakkes

De brune Silkehøns

Sorte Silkehøns

Der hygge snakkes

Mange spændende planter

Endnu et hold sorte Silkehøns

De snakker endnu

Flotte roser

Så er der formiddagskaffe

Så er vi kommer til fjerkrækolonien, og Jørgen byder os velkommen

Så er der dv. Landhøns

En anden af koloniens parceller

Philip Sebastian har fået gæster

Shelteren må lige afprøves, men der er ikke tid til en "morfar" Henning

Der kikkes

Philip demonstrerer hoveddelene på en Ko Shamo hane

Et af fjerkræets mulige forfædre

Med et ordentligt gebis

Der lyttes og kikkes

Et dejligt og solidt lysthus

Så er "familien" samlet, med værtsparret på højre fløj.

Vores SOMMERTRÆF 2014, er veloverstået. Vi mødtes søndag 15. juni kl. 10, i strålende solskin, hos Lone og Finn Mølgård Olsen i Slagelse. 14 personer var tilmeldt, - så det var en deltagelse på det jævne. Efter at have set deres have, med mange spændende planter, og alle deres volierer, der er besat med store rødbr. New Hampshire, Silkehøns i flere farver, og en del Rouen ænder, fik vi formiddagskaffen. Mange af os havde jo haft en lang tur, så det var dejligt. -  Efter det, kørte vi ind til Slagelse Fjerkrækoloni, hvor Jørgen bød os velkommen på hans fine og særdeles velplejede parcel, med en frodig køkkenhave og volierer med mange velplejede dværg Landhøns i brune, - sorte og nogle få hvide. De øvrige parceller bød på mange forskelligheder. En enkelt havde nogle få store New Hampshire. Efter at have set det meste, spiste vi vores medbragte frokost i klubbens klubhus.
Flere af os kunne godt have brugt en lille "morfar", men da der ingen sofa var på stedet, måtte vi jo videre. - Vi kørte til Flakkebjerg, hvor vi besøgte Philip Sebastian, der har asiatiske kamphøns i flere afarter. Ko Shamo og Aseel er nok hans mest foretrukne racer, som han har i flere farver, og i ganske god kvalitet. Lidt brune dv. Landhøns, var der også. Efter en rundvisning og demonstration af hoveddelene på Ko Shamo, bød de os på eftermiddagskaffe og kage i deres hyggelige gårdhave og lysthus. En dejlig afslutning på en hyggelig dag i blandt ligesindede "fjerkræ tosser".

Mange tak til vore værter, for en fin behandling. Også tak til alle deltagerne, for hyggeligt samvær.
 
Næste år går turen til Fyn. - Nærmere herom senere.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.08 | 16:40

Jeg vil meget gerne købe 2 New Hampshire høner.
Jeg bor i 4733 Tappernøje

...
19.07 | 21:08

Hej
Det sikreste vil være at skærme reden af, indtil kyllingerne er kommet ud af æggene, og så hjælpe hele familien ned, der hvor de skal være. 😁

...
19.07 | 20:45

hej, venter kyllinger i næste uge, høne ligger på æg i et hus der er hævet op i gården, kan evt. kyllinger selv komme ned af rampen eller skal alle flyttes ned

...
09.07 | 21:16

Hej
Det er ret svært på alder at kønsbestemme, men hanerne får hurtigt lidt større kam og hagelapper, end hønerne. Det er det bedste og hurtigste tegn.

...
Du kan lide denne side