Sommertræf 2015

var henlagt til det Nordfynske område omkring Kerteminde. Et dejligt område med skøn natur. Vi var hos Jytte og Lars Henning Christensen, Langtvedvej 7, 5540 Ullerslev

Vores sommertræf 2015

........

I år var det så min tur til at arrangere sommertræf, og hvad skulle jeg så finde på, jeg kender ikke så mange der har fjer og fugle som hobby, men Dorthe og Arly`s fugle, der var mange, fik vi at se om formiddagen, og hvad med det lokale Fjord & bæltcenter i  Kerteminde, men der kostede det jo penge, her var jeg så heldig at få 3 små sponsorater, nemlig Danske Bank Kerteminde – Sibiriens Specialfoder Kerteminde - Østfyns Korn og Foder Nyborg. - Og så var jeg spændt på hvor mange der så ville tilmelde sig turen, men det slog lige til. Vi blev 19 voksne og 1 barn, og det blev en god dag , syntes vi. Jytte gjorde det godt i køkkenet med hjælp fra Inga og Birthe, tak for det. Håber det også var en god dag for jer der kom.

Mvh. Lars Henning Christensen

_________

Som forenings-leder er det jo ingen sag at "arrangere" en sådan sommertræf, når værtsparret selv gør alt arbejdet, og sørger for diverse sponsorrater. Vi siger tusind TAK for en særdeles veltilrettelagt dag, med meget fin forplejning både for- og eftermiddag. Også en stor tak til alle jer der var med, I er i høj grad med til at holde specialklubben "levende".

p.b.v. Jørgen

Inden længe kommer der lidt tekster på nogle af billederne.

Nyeste kommentarer

02.08 | 06:42

Det kan jeg gøre for dig. vh Mads Kynde

01.08 | 19:11

Kan ikke finde ud af at slette en købs annonce

22.05 | 16:08

Hej, Jeg søger 2 hønekyllinger, el unge høner i brun el hvid i st...

29.04 | 18:25

Jeg vil gerne købe nogle rugeæg af brune dværg. Bor på Djursland